02 juli, 2013

Sommer tullesæt og en solhat


Hvor er det skønt ferien endelig er over os. De sidste dage, siden eksamen i sidste uge, er blevet brugt på så lidt som muligt.

Vi har hygget, lavet perler, cyklet, spist god mad og nydt at alt kan foregå i langsomt tempo. Jeg har også, endelig!! fået lidt tid til at sy igen.


Første projekt der blev færdig, er disse skønne tullebukser i jersey. De er givet i gave til en lille sød pige som blev 1 år i fredags.Jeg har også syet en sommerhat til en skøn dreng. Hans mor lod mig bestemme hvordan den skulle se ud, så jeg endte med en lidt neutral side også aberne på den anden.Igår aftes gik jeg syet dette sæt færdigt. Et hængeparti som har lagt halvfærdigt de sidste uger. Jeg elsker når jeg endelig får gjort de ting jeg er i gang med færdigt.

Jeg har igen leget lidt med halsåbningen på trøjen. Denne gang har jeg brugt rigtige knapper. Jeg synes det giver en rigtig fin effekt med træknapperne til det skønne sommerstof.Emilie er i børnehave. Hun blev først afleveret kl. 10. Hun nyder at komme afsted nogle timer og lege lidt med andre end os. I eftermiddag skal vi ind og kigge på en ny cykel til hende. Hvor blev tiden af?

Jeg begriber ikke hun allerede er så stor hun skal have en rigtig cykel!


Jeg har stadig ikke hørt fra den 3. vinder af min giveaway. Hvis hun ikke skriver en mail til mig indenfor de næste 24 timer, trækker jeg en ny vinder af nederdele mønstret i morgen.

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine ting. Stoffet på det sidste sæt er bare så fint :) Hvilket mønster har du brugt til bukserne?

    SvarSlet