26 oktober, 2012

Rødhætte og ulven kjole


Sidste weekend syede jeg denne fine Rødhætte og Ulven kjole til Emilie. Jeg har selv lavet mønstret til den, ud fra flere ideer jeg havde i hovedet og resultat er blevet ganske godt. :) Jerseyen som den er syet i er så lækker og tyk og helt perfekt til en vinterkjole med tilhørende uld-strømpebukser.

Jeg har ikke fået syet så meget de sidste dage - vi fik nemlig en ret god nyhed i går! For nogle uger siden skrev jeg om vi havde tilmeldt os et procedurespil i skatteret (nogle piger fra mit studie og jeg)
 I går fik vi så en mail fra Landsskatteretten: vi er dem der har lavet den bedste opgave, så om 1 1/2 uger skal vi til København og procedere vores høringssvar. Det er simpelthen så fedt og jeg glæder mig til det, selvom maven er fyldt med sommerfugle.


I morgen tager vi over til alle mine bedsteforældre og Emilies oldeforældre. Det bliver helt sikkert en skøn dag og måske der derfor bliver lidt stille på bloggen i weekenden.

God weekend til alle! :)


9 kommentarer:

 1. nøj kan godt forstå du er ganske tilfreds, for den er da bare blevet rigtig fed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :) Emilie har også testet den nu og den virker lige som den skal.

   Slet
 2. Og tillykke med opgaven. Det er da vildt sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maria, det bliver lidt vildt at skulle forsvare opgaven. :)

   Slet
 3. Tillykke med den spændende opgaver der venter forude. Virkelig flot kjole. Sejt at du selv har designet den :-)
  God weekend, dejligt at du har dine bedsteforældre endnu og Emilie sine oldeforældre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, vi er så spændte og ret så nervøse. Det er lidt underligt at skulle prøve alle de teorier vi har lært af i praksis, selvom det ikke engang er for alvor endnu. :)
   Ja, det er så dejligt, jeg føler mig også meget heldig stadig at have alle 4 også er de endda kun mellem 70-75 alle sammen, så vi har den forhåbentligt læænge endnu. Emilie nyder at være sammen med dem, så det er ærgeligt de bor 2 timers kørsel fra os.

   Slet
 4. Hvor er det en skøn kjole :-) Du er jo mega sej sådan at designe tøj og så ved siden af studere og vinde på jeres opgave! Pøj pøj med jeres procedure.
  God weeken.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line, det bliver rigtigt spændende med proceduren. Jeg håber også i har haft en skøn weekend. :)

   Slet