25 oktober, 2012

Bambi trøje og velourbukser

Her er så det fulde sæt med de skønne bambier og matchende velourbukser. Bukserne og trøjen har samme rib farve som kant.

Tøjet er syet for min svigermor, som skulle bruge en gave til en lille pige. Nu håber jeg det falder i god smag hos modtageren :)12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusind tak, jeg elsker også bambierne, de er så skønne. :)

   Slet
 2. Hvor er det lækkert! Jeg har en smule angst i forhold til jersey, så jeg har endnu ikke vovet mig ud i sådan nogle fine bluser, men tror snart jeg bliver nødt til det - jeg bliver jo så inspireret:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare kaste dig ud i det. Det er slet ikke svært og meget nemmere at arbejde med end man forventer. :)

   Slet
 3. Hvor er det dog et lækkert sæt, drømmer om at få fingere i det jersey men det er vist udsolgt i den farve. Har kun fået fat på det i den hvid/brune, men den farvekomb. er klart en farvorit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er skønt og den grønne bambi udgave er virkelig fin. Det har også taget sin tid at få mig selv til at klippe i det, men på den anden side skal det jo også nydes. :)
   Måske du skal prøve nogle tyske sider, det har jeg ofte haft held med.

   Slet
 4. Det er helt sikkert at det falder i god jord hos modtageren. Det er et meget fint sæt i friske farver. Du er virkelig god til at sy Mette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina - og ikke mindst i lige måde. :) Jeg elsker også farverne og lilla er bare yndlings her i huset.

   Slet
 5. Lækkert sæt! Jeg er lidt vild med bambi mønstre i det hele taget. Smart farvekombination og fine detaljer på både blusen og bukserne - enhver pige bliver super lækker i det her tøj! :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Elena. :) Jeg elsker også bambi mønster og kan næsten ikke få mig selv til at klippe i det, men på den anden side skal det jo også bruges og nydes.

   Slet