09 oktober, 2012

Bukser med matchende trøje

Sidste uge var jeg i Stof&Stil med en veninde. Vi skulle købe stof til vinterbukser til pigerne. Jeg fik taget hul på bunken i weekenden og i går blev det her sæt færdigt. :) Det er til venindes pige. Lige nu er jeg ved at lave lommer, til et par i lilla velour til Emilie.

Bukserne er syet i brun babyfløjl med fine karrygule detaljer. Trøjen er syet i lækker brun isoli med samme karrygule rib.

Lillesøster manglede også basisbukser, så det blev til denne fine denim i en blød kvalitet

15 kommentarer:

 1. Sig mig lige engang Mette, hvor får du al den tid fra? Du får da bare kreeret den ene flotte sæt efter det andet. Sådan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina.
   Jeg ved egentligt ikke helt hvordan jeg når det. Jeg bruger nærmest alle aftener fra 20-22.30 i mit krearum, så der bliver udrettet en del på 2 1/2 time.

   Slet
 2. Hold da op hvor har du været produktiv på det seneste! Fine ting du har fået lavet. Hvilket buskemønster bruger du? Ser rigtig godt ud med den lange rib forneden

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sofie.
   Jeg har taget udgangspunkt i et almindeligt tullebuksemønster fra MiniKrea også rettet til til i bredde og vidde og taget den længde af bukserne som jeg har sat mere på i rib, sådan nogenlunde.

   Slet
 3. Smart sæt og farverne er topmoderne lige nu! Så får man også en modebevidst baby :o)) Synes, at du laver meget tøj, og en del kager - hvor finder man tid og energi til alt det? :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, farverne er så populære for tiden, så min venindes datter bliver rigtig smart.
   Jeg bruger nærmest alle mine aftener på at sy, fra Emilie sover til vi går i seng. Efter en lang dag foran bøgerne er det skønt med kreatid, så det udnytter jeg til fulde. Vi ejer heller ikke tv i huset, så det gør at tiden skal udnyttes på anden vis.

   Slet
 4. hvor ser det godt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også blevet meget tilfreds. :)

   Slet
 5. Veldig fint tøy! Jeg lurer også på hvilket buksemønster du bruker:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :)
   Jeg bruger som mit udgangspunkt et almindeligt tullebuksemønster fra MiniKrea og har så taget lidt i vidde og bredde, samt kortet benene med det jeg bruger ekstra i riblængde. :) Dog lidt mindre af bukserne end jeg tilføjer af rib, så bukserne kan pose lidt ekstra.

   Slet
 6. Ja må tilslutte mig de andre wow flot.... Hvilket bluse mønster har du brugt, står nemlig lige nu og magler lige præsis sådan et

  Mange hilsner
  Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anja. :)
   Jeg har brugt et mønster fra Ottobre, fra bladet fra foråret. Skal nok lige finde det præcise nummer hvis du er interesseret.
   Jeg har dog lavet modellen lidt bredere, samt taget lidt i længden, da trøjen så passede bedre til den tykke isoli.

   Slet
  2. 1000 tak, jeg vil meget gerne vide hvilket nr.
   Fedt du gider at dele:-)

   Slet