08 oktober, 2012

Dåbsgave og dåbskager

I weekenden skulle en venindes lille datter døbes. Jeg havde lovet at bage dertil også skulke hun selvfølgelig også have en lille gave.

Gaven blev dette sæt tøj. En blød jersey trøje med fine orange detaljer samt et par brune fløjlsbukser

Udover tøjet fandt jeg denne fine rangle. "kortet" til gaven blev en fin ugle lavet i hama perler. Desværre havde vi kun maxi perler, da Emilie endnu er for lille til de små, så det var svært at lave så mange detaljer. Inspirationen til kortet har jeg fået herfra.

Kagerne er chokolade/karamel cupcakes med frosting og marcipancupcakes med frosting


16 kommentarer:

 1. super lækket sæt og mums nogle kager :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Forresten Mette jeg vil gerne sende dig en mail ang en forespørgsel men jeg kan næsten ikke læse hvad der står ved kontakt mig

   Slet
  2. Tusind tak. :)
   Jeg kan godt se det er lidt utydeligt. Jeg må lige få det gjort lidt bedre snarest, for det går ikke. Du får lige min mail her istedet:
   prangsgaard88@hotmail.com - jeg har haft lidt problemer med at modtage/sende mails, så hvis jeg ikke har svaret dig indenfor nogle dage så skrive endelig igen, så kan det være derfor.

   Slet
  3. Hej igen. Jeg fandt ud af det- det var diy'en på iphone sleeven jeg bøvlede lidt med, nok mest fordi jeg ikke tænkte mig om :)

   Slet
  4. Godt du fandt ud af det. :) Er der noget der er uklart? Så skal jeg gerne prøve at forklare det anderledes eller uddybe.

   Slet
  5. nej det var slet ikke uklart- det var bare mig der ikke lige havde taget hjernen med da jeg skulle læse, for da jeg lige fik kigget ordentlig gav det jo 100 % sig selv :) Synes det er en fin DIY

   Slet
 2. Eiii fint tøj og lækre kager. Så kom der gang i bambierne, fedt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Ja - endelig. Jeg kan næsten ikke få mig selv til at klippe i det lækre stof, så mangler det jo i samlingen. ;) Det er nogle skøre ideer man kan få.

   Slet
 3. Mums, lækre kager og sikke et flot sæt tøj. Det kan man da kun blive glad for.
  God idé med perler "til og fra kort".

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tøjet blev også meget vel modtaget, så er det skønt at have brugt tid på det. :)

   Slet
 4. Det var en rigtig flot dåbsgave. Er hel vild med bambistoffet. Og gennemført at du også lige lavede kortet selv:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina. De blev også meget glade for tøjet, så er det ekstra fedt at have brugt lang tid på det. :)

   Slet
 5. Hvor er det et sødt sæt. Jeg er også helt vild med bambierne. Hvilket mønster har du brugt til blusen? Den er rigtig fin i halsen. Og mums hvor ser de kager lækre ud. Bliver helt lækkersulten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :)
   Jeg har ikke rigtigt brugt et helt mønster. Jeg har bugt et tunika mønster med raglanærmer til at få ærmerne sådan, også lavet den lige ned og kortere. Derudover har jeg lavet den mindre i halsåbningen, og selv lavet den lille åbning bagpå trøjen. Jeg kan godt lave en DIY til selve den lille åbning bagpå, hvis det er den du mener? :)

   Slet
  2. Det må du meget gerne :-)

   Slet
  3. Det gør jeg lige næste gang jeg skal sy en trøje så. :)

   Slet