29 april, 2013

Emilie 3 år


I dag er Emilie blevet 3 år!! Det er helt vildt at tænke på hun allerede er så stor. Fra i fredags har der stået fødselsdag på programmet og dagen i dag sluttede med besøg og afslutning for dagplejen.

Et lille udpluk af billeder fra nogle skønne dage.


Udover fødselsdag har jeg fået syet endnu et par frugtposer. En til Emilie og en til en anden pige som også skal starte i børnehave på onsdag.


13 kommentarer:

 1. De er altså super søde de frugtposer der! :D og lækkert traktement til sådan en stor fødselsdag! Har du foret frugtposerne med noget specielt, der kan holde til hvis frugten smatter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :)
   Nogle af frugtposerne er bare foret med almindeligt bomuld og nogle af dem har jeg foret med sådan noge "tisselagen" man kan købe i metermål. Det har jeg så vent om, så den glatte bagside vender ud i frugtposen og frotte siden er vendt ind.

   Slet
 2. Tillykke med datteren:) - Ser ud til det har været nogen gode dage:)

  Hvor er de frugtposer friske;) - hvor har du kunne få fat i de bogstaver henne? Har ikke kunne finde dem...:(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - vi havde nogle skønne dage :)

   Jeg har købt bogstaverne i forskellige garn forretninger her i Aarhus - bl.a. en garnbutik på Trøjborg og Guldager på strøget i Aarhus. (har ikke kunnet finde alle bogstaver i den samme butik.)

   Slet
  2. Tak for svar Mette:)

   Jeg har fundet dem i Thailand, men der skal man købe en del for at det kan betale sig:) så det overvejer jeg lige en gang mere:) hehe

   Kan du huske hvad prisen var på dem?

   Slet
  3. Jeg har givet 2 kr., pr. styk de fleste steder og et enkelt sted 3 kr.

   Mangler du nogle bestemte bogstaver? Så vil jeg gerne se om jeg kan finde dem til dig.

   Slet
  4. Rigtig sødt af dig Mette, men tror jeg har skaffet nogen :)
   Men mange tak for dit tilbud :)

   Slet
 3. Stort tillykke med hende :)
  Sikke en masse skønne billeder!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med hende :-) Det ser ud til at have været en rigtig god weekend med god kage og dejlige gaver :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, det har været nogle skønne dage med mange gode gaver og god mad. Det er sjovt at se hvor meget de pludselig forstår i forhold til 2-års fødselsdagen.

   Slet
 5. Tillykke med Emilie - hvor er du bare kreativ hele vejen igennem....selv maden ser fantastisk ud:-) Fine frugtposer - de skal nok blive et hit. Jeg håber opstart i børnehaven går godt....jeg syntes det var en STOR verden, da Emil skiftede fra dagpleje til børnehave.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. :)
   Maden var et hit blandt børnene. Børnehavestart er indtil videre gået rigtig fint, men er spændt på om der pludselig kommer en reaktion. Jeg synes også det er en stor verden og lidt skræmmende at aflevere sin lille pige i sådan en stor institution hvor de er så meget overladt til sig selv.

   Slet