31 december, 2012

Godt nytår!

Jeg vil blot ønske jer alle et fantastisk nytår og tak for et godt år her på bloggen. - Også vil jeg gerne benytte muligheden til at sige tak til alle mine faste læsere fordi i har lyst til at følge med og skrive kommentarer af og til. Det betyder meget og gør det endnu sjovere at blogge!

Vi tager blot en stille aften hjemme med hygge og god mad. Vi har, som billederne viser, pyntet op og taget hul på de mange bordbomber som venter. :)
Så kære alle i blogland - GODT NYTÅR! jeg håber i alle kommer godt ind i det nye år.

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud. Også et rigtig godt nytår til dig og din lille familie. Og pøj pøj med den næste eksamen. Der er vel ikke så lang tid til.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line. Jeg håber og du og din familie kom godt ind i det nye år. :) - og tak igen, jeg har eksamen d. 10 og d. 25 januar.

   Slet
 2. Kære Mette! Det var dejligt at jeg opdagede din blog i 2012 - du laver så flotte ting, og det er dejligt at se dem, og blive inspireret lidt eller bare drømme... ;o) Og så er jeg glad for at kunne lære dig lidt at kende, selv via blogging... Håber at det nye år bringer mange positive ting i dit og jeres liv! Rigtig godt nytår til jer! Vi ses her på bloggen i 2013 ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og i lige måde Elena. Du ved jeg nyder at følge din blog og alle de spændende ting du altid viser frem. Jeg glæder mig også til endnu et år på din blog.

   Slet
 3. Rigtig meget i lige måde Mette. Elsker at følge din blog.

  SvarSlet