28 november, 2012

Chris er flyttet ind..

.. Inspireret af alle de fine Chris bukser jeg har set rundt omkring i blogland måtte jeg altså også afprøve mønstret. Jeg har set mange skrive at bukserne er meget bredde, så jeg tog med det samme et godt stykke ad mønstret - det var ret heldigt for de er rigeligt store nu også. :)

Jeg syede to par. Et par til Emilie og et par til hendes granfætter, William, så nu har de (gran)fætter/kusine bukser. :)

 Begge par bukser er syet  lækker blød isoli fra Stof&Stil også er de krydret med neondetaljer i form af bånd og neon stikninger.11 kommentarer:

 1. De er super fede!
  Tager du imod bestillinger?? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine :)
   Du skriver mig bare en mail eller en besked på baby, så vil jeg gerne sy et par til Villads.

   Slet
 2. Hvor er de fede. Og total tøsede i den rosa farve. Hvor er neonbåndet fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :)
   Båndet er fra min lokale stof2000 butik - jeg ved ikke om de forhandler det alle steder, for hun sagde til mig i butikken at de havde taget ekstra meget neon hjem. Ellers skriver du bare, så skal jeg købe og sende dig et par meter.

   Slet
 3. Super fede bukser! Dem har jeg også kigget på andre steder :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. De er også ret viste i blogland, så der er bestemt intet nyt under solen :) men de er super fine og det virker til de er behagelige at lege i.

   Slet
 4. Bliver jo helt fristet, skulle man mon se at få købt det og håbe tøserne vil gå med dem, de ser jo super fede ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind han og giv det endelig et forsøg. De er rimelig nemme at have med at gøre :)

   Slet
 5. Nu har jeg set så mange af de her Chrisbukser på forskellige blogs, så har i dag købt mønstret hjem. Hvor mehget har du taget af i bredden?
  -Nønne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et rigtig fint mønster :) jeg har taget mønstret uden sømrum også har jeg yderligere snuppet 2 cm fra midten af mønstret.

   Slet
  2. Tak, jeg har fået tegnet mønsteret over på mønsterpapir og klippet det ud. Nu er det på tide at komme i seng, men jeg håber at der blir tid til at gå videre med projektet snart.
   God weekend

   Slet