05 oktober, 2012

Endnu et par klapbukser og et nyt sleeve

Nu er de sidste par klapbukser i bunken blevet færdige. :) Dette par er også til pigen fra min mødregruppe, så jeg nåede lige at få knapperne sat i, inden de skal afleveres i morgen.

Derudover bestemte jeg mig for endnu et sleeve til min egen telefon. Det blev i dette fine panda stof som jeg fandt i stof2000 for nogle uger siden. Jeg synes det er så fint og inden længe skal Emilie have et par bukser i stoffet.

Klapbukser foret med bambistof og pyntet med lilla knapper + stikninger

Sleeve med grønne detaljer og lyseblåt foer


Derudover vil jeg gerne byde velkommen til alle nye læsere på bloggen, det er skønt der hele tiden kommer nye til, som har lyst til at følge med.

God weekend til alle i blogland :)
4 kommentarer:

 1. Tror de der klapbukser ville være fantastiske på min datter (men hun passer dem nok ikke) :-)De er så skønne, de bambier er bare lækre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bukserne kan laves så de passer de fleste. :) er er virkelig dejlige og ja, bambierne er skønne! Det er ærgerligt man ikke kan få det mere.

   Slet
 2. Utrolig kule bukser. Har du laget mønsteret selv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :)
   Ja, jeg har selv lavet det ud fra inspiration rundt i Blogland samt et almindeligt mønster på baggybukser. Under DIYs her på bloggen kan du se en sy vejledning til bukserne, i den udgave jeg syer dem i.

   Slet