09 september, 2012

En skøn weekend

Vi har haft en rigtig skøn weekend. Da vi stod op lørdag morgen kørte vi til Ebeltoft, til et skønt sommerhus. Hver gang vi er derover, er vi en tur inde i Ebeltoft ny for at snuse og derefter står den på hygge i haven - Emilie elsker at der er gynger. :)

I dag har vi brugt formiddagen på Århus Food Festival på Tangkrogen. Jeg var egentligt lidt skeptisk overfor det, altså når man skulle have børn med, men min frygt blev gjort til skamme. Emilie elskede det - der var både køer, grise og halmballer til at hoppe i. - Og derudover var der alverdens smagsprøver på lækre pølser, brød, ost, drikkevarer, chokolader m.m.

Da vi kom hjem, blev jeg inspireret til at bage, så derfor smed jeg en plade chokolade-scones i ovnen - hold op de blev lækre og serveret med en friskbrygget Caffe Latte er det ren søndagshygge. Eftermiddagen blev brugt i haven, vi har længe snakket om hækken skulle ordnes for ukrudt og 3 timer senere var den helt fri, gødet og vandet. Skønt! Har i haft en god weekend og er der andre som har besøgt  Food Festivalen? :)

Fine grøntsags-dyr på Food Festivalen

Emilie optaget af køerne

Varm chokolade-scone med Caffe Latte

5 kommentarer:

 1. Mums sådan en scone ku jeg sagtens sætte til livs lige p.t.

  SvarSlet
  Svar
  1. De var også yderst lækre - men yderst dårlige når man forsøger at holde sig fra for mange kalorier - hvorfor er det altid de lækre ting der skal fede mest!? ;)

   Slet
 2. Mums :-) opskrift, please :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sender dig opskriften på face når jeg kommer hjem i eftermiddag. :)

   Slet