30 august, 2012

Buksedragt i denim

Endnu en buksedragt i voksenstørrelse er blevet færdig. Jeg har været meget spændt på resultatet da den er syet op i fast stof i stedet for stretch denne gang. :) Den er syet i blød og tynd denim og pyntet med fine neon orange detaljer. Jeg er blevet vild med neon og skal klart til at anvende disse fine farver noget mere.

Dragten er blevet overraskende god og sidder rigtig godt. Eneste problem var stropperne ikke var til at få over armene, så jeg tryllede lidt og har indsat et stykke elastik som gemmer sig i løbegangen - på den måde kunne jeg bevare de fine denim stropper og få dem elastiske. :)5 kommentarer:

 1. God idé med elastik i stropperne - den er virkelig fin og det ser godt ud med kontrast-tråden.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hej igen,
  jeg kan se at du deltager i min giveaway - det er jeg rigtig glad for:-) Men nu et dumt spørgsmål - er du fast læser hos mig? Jeg kan ikke umiddelbart finde dig og det er sikkert mig der bare er blind, så jeg tænkte at du kunne hjælpe mig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina.
   Tak for din søde kommentar. Jeg er simpelthen så ked af jeg bare uden videre har taget lodder som om jeg var fast læser hos dig. Jeg er ikke og nu ved jeg hvorfor - da jeg prøvede at melde mig til i sin tid lavede den fejl og kom derfor fra det igen. Jeg har forsøgt igen nu, og endnu engang melder den en fejl. Noget med beklager - prøv igen senere.
   VEd du hvad det kan skyldes? og du tager selvfølgelig bare de lodder væk som jeg ikke skal have. Undskyld!

   K.h. Mette

   Slet
  2. Nu lykkedes det! :)

   Slet
  3. Helt okay - det var faktisk lige så meget hvis du nu havde meldt dig som fast læser og jeg IKKE kunne se det, for tidligere havde jeg problemer med at se hvem der var fast læser hos mig.
   K.h.
   Christina

   Slet