07 september, 2013

Et eventyrsæt i en mere piget udgave og lidt om weekenden


Da Emilie så sættet til sin granfætter var hun ikke sen til at beslutte at hun også ville have et sæt.

Jeg måtte derfor i gang igen. Det endte med den lyse grå da jeg synes det var lidt voldsomt med en stærkt farve til ærmerne, nu kroppen er så farverig.Bukserne er syet i Stof&Stils nye isoli i garnfarvet. Den er virkelig fin i farven og dejlig blød. Emilie elsker allerede bukserne.

Bukserne skulle selvfølgelig også have et lille mærke i siden. Lommerne er syet med en gul pyntestikning som er næsten umulig at fange på et billede.I dag har vi brugt i Aarhus sammen med vores nabo og deres datter. Emilie og Aria mødte en "levende" skraldespand. Den var til stor underholdning for dem, da den bad om mere skrald ;)

I eftermiddags tog vi en tur på legepladsen i det skønne vejr. Det er jo næsten som sommer igen, her i årers første efterårsmåned.

5 kommentarer:

 1. Lækkert sæt. Er især helt vild med bukserne!

  SvarSlet
 2. Så fint og ja jeg er også vilde med de bukser. Skal da vist i stof og stil efter det stof, lige så snart jeg kan få lov at købe stof igen;)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud, kan næsten regne ud, at du har fået set lidt af festugen, jeg var også derinde i byen i dag, og jeg må da sige, at jeg måtte stoppe op til flere gange for at se på alle de forskellige gøjlere, som stod ogunderholdte.
  De er nu retdygtige og ikke mindst underholdende.

  SvarSlet
 4. Hvor er det et super fint sæt!!

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen. :)

  SvarSlet