18 september, 2013

En ny kjole til Emilie samt en natkjole


I weekenden var Emilie og jeg en tur i Stof & Stil. Emilie har virkelig fået smag for stof og løb rundt for at finde lige præcis det hun helst ville have.

Valgte faldt blandt andet på dette fine glimmer isoli. Kjolen skulle selvfølgelig syes med det samme, så Emilie sad tålmodigt ved siden af og ventede på jeg blev færdig.

Mønstret er et fra stof & stil, men som altid har jeg ændret og tilføjet lidt. Egentligt skulle kjolen have haft en hætte, men det bryder jeg mig ikke om når hun skal bruge den i børnehave.


Søndag blev brugt på åbent langbrug sammen med farfar og farmor. Farmor havde en nattrøje med som hun bare ville smide ud.

Den er nu lavet om til en natkjole til Emilie.


6 kommentarer:

 1. Hvor er glimmerkjolen fin!
  Er der raglan-ærmer? Hvad hedder mønsteret? Det er vist lige sådan et jeg leder efter til Solbjørg :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :)
   Ja, det er raglan-ærmer. Egentligt skulle det rynkede stykke som er sat i for oven være en hat, men jeg har bare lavet halsen rund og sat en rib i.
   Mønstret er dette fra stof & stil. http://www.stofogstil.dk/Katalog/Monstre.aspx?group_id=10378
   Jeg har lavet lidt mere vide i ærmerne da de er lidt smalle - især hvis du syer kjolen i isoli da det jo ikke strækker sig helt så meget som jersey.

   Slet
 2. Begge dele er virkelig fint. Jeg var også ret pjattet med det glimmerstof, men jeg tror altså at Carla kommer til at pille det af. Nu køber jeg et par meter til hun er knap så pilfingret:-)
  K.h.
  Christina
  P.s. jeg har det på samme måde med hætte på børnenes tøj!

  SvarSlet
 3. Er vild med kjolen - og med at du genbruger Farmors tøj!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 4. Super fin kjole og hvor hyggeligt at hun er så stor en del af processen. Det kan være hun skal ønske sig en børnesymaskine til jul?!
  Kh Line

  SvarSlet
 5. Fed kjole i fedt stof.

  SvarSlet