04 september, 2013

Autostole - hvordan vælger man den rigtige?


Emilie nærmer sig igen tiden til at skulle skifte autostol.

Jeg synes det er en jungle at finde rundt i, og som de fleste andre forældre vil jeg selvfølgelig gerne have den bedste og mest sikre stol til min datter.


I den forbindelse er jeg faldet over siden autostol.dk
En side hvor man både kan se hvor autostolene købes billigst, samt læse anmeldelser af stolene. Anmeldelserne er tilgængeligt helt gratis. 


Jeg har selv været inde og lave en anmeldelse af den autostol som vi lige pt. bruger til Emilie. Vi har en Römer King Plus som er valgt på baggrund af hvor sikker den er og på gode anmeldelser.


Lige nu kan man, hvis man anmelder sin autostol på siden, vinde et luksus spa-ophold. Så jeg vil opfordre jer alle til at gå ind og anmelde jeres autostole. Så bliver det med sikkerhed også nemmere for mig, når vi skal vælge en ny stol, at finde den helt rigtige. :)


Tryk på billedet for at komme til konkurrencen
Er der nogen af jer som har gode erfaringer med en stol til de større børn fra 4 år? 8 kommentarer:

 1. Er i samme situation, så må vist heller følge lidt med her :-) Tak for tippet - det skal tjekkes ud.

  SvarSlet
 2. Vi har brugt Römerstole til vores barn. Vi var nemlig rigtig glade for den første Römerstol (den bagudvendte babystol), så vi prøvede den næste størrelse i butikken og købte så den, fordi vi havde en god fornemmelse (og fordi Römerstolene på de tidspunkter, hvor vi har købt autostole, har klaret sig bedst i test). Nu har vores søn fået sin tredje Römerstol, nemlig en rød udgave af Kidfix-stolen.

  http://www.babysam.dk/kidfix-black-thunder

  Vi har isofix i bilen, og derfor har vi valgt at købe stole, der kan benytte isofix-systemet. De kan jo stadig tages med over i en bil uden isofix, hvis vi skulle få brug for det.
  Vi har hver gang kigget efter bedst i test, og så har vi fulgt vores mavefornemmelse og ladet barnet prøve autostolene før køb.
  Held og lykke med jeres køb af autostol!

  SvarSlet
 3. Römer er klart min favorit til alle 3 størrelses autostole!

  SvarSlet
 4. Jeg har maxi cosi med isofix baser i de to små størrelser, og så har vi et britax til den sidste str.

  SvarSlet
 5. Hej Mette, helt enig, det er lidt af en jungle. Vi har indtil for nyligt holdt os til de mærker som ligger i top hos FDM test - og ofte købt brugt. Senest har vi dog købt mærket Babysafe (svensk) og stærkt anbefalet af hvad jeg helt klart opfattede som en meget kompetent og erfaren ekspedient, i den butik hvor vi handlede. Hun var troværdig, havde gode argumenter og svar på alle mine spørgsmål, 20 års erfaring og det virkede ;-)
  Håber I finder en god løsning
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 6. Römer synes de sidder mest sikkert i forhold til andre vi har prøvet.

  SvarSlet
 7. Hej,

  Mange tak for indlægget om min side og konkurrencen.

  I andre må meget gerne gå ind og dele jeres erfaringer, så andre forældre kan få glæde af dem. Der er indtilvidere ikke mange, som har delt erfaringerne i denne omgang, så der er ret stor chance for at vinde præmien.

  Mvh
  Kristian

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle jeres gode råd. Jeg kan fornemme at der er rigtig mange som bruger Römers stole. Jeg tror også vi ender med en af deres igen. :)

  SvarSlet