12 april, 2013

Leggins..

To par lækre sommer-leggins i sommerprint.

Da jeg skulle til at klippe til dem, opdagede jeg at stoffet var for kort. Derfor har jeg tilføjet en matchende rib i benkanten og resultatet er egentligt blevet fint.Bukserne er igen til en venindes dreng, han bliver så fin til sommer.

 

God weekend til jer alle.

12 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Sabrina.

   Slet
 2. De er så smarte, lækre børnestoffer.
  Super fin header du har fået lavet dig. Jeg er bare en klov til det med min header. Jeg håber snart at min bliver ligeså fin som din. Har du selv lavet den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :)
   Ja, jeg har selv lavet min header med lidt photoshop hjælp fra Martin. Jeg er virkelig også en nød til det! Synes du ellers din blog er rigtig fin sat op.

   Slet
  2. Jeg kan slet ikke arbejde i Photoshop, det er jeg for dum til :-)
   Min side er meget rodet for tiden, overvejer om jeg skal for én til at designe en fin side til mig.... Tiden er ikke altid lige til det.

   Slet
  3. Jeg er bestemt heller ikke fan af Photoshop, jeg brugte over 1 time på noget som Martin så gjorde på 2 minutter, efter jeg havde givet op! Det endte faktisk med jeg fandt et gratis program ala paint, for det er da til at finde ud af.
   Jeg har også overvejet det der med at få en til at designe en fin side. Der er så mange dygtige her i blogland.

   Slet
 3. De er blevet rigtig fine

  SvarSlet
 4. Du laver så mange fine ting Mette:-) Hvor har du købt stoffet til højre? Det er jo ikke fordi jeg mangler jersey, men det er virkelig fint;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina.
   Jeg kender godt det der med lysten til at købe selvom man ikke ligefrem mangler ;) stoffet er fra malika-rosa.dk. Det er så lækkert :)

   Slet