25 april, 2013

Klapbukser med ræve


Jeg har fået syet endnu et par baggybukser med klap. Denne gang har de fået et strejf af neon i form af knapperne.


 Jeg synes knapperne er så fine til rævestoffet og giver en fin kontrast til de blå striber.


I dag har Emilie haft sidste dag i dagplejen. Det er lidt sørgmodigt at sige farvel, men jeg er sikker på det bliver spændende at starte i børnehave.

Udover dagplejestop har Emilie fødselsdag på mandag, så i morgen skal hun fejres af alle hendes oldeforældre. Hvad skal i bruge jeres forlængede weekend på?

13 kommentarer:

 1. Sååååå flotte, kh Eva

  SvarSlet
 2. tillykke med hende, vi skal slappe af i sommerhuset og købe gave til den mindste, hun bliver 3 på onsdag. Og mon ikk vi ender med at stikke næsen forbi bonbon land et lille smut.

  Elsker de bukser, har dog ikk selv kastet mig ud i dem endnu, burde man måske snart gøre

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke med din datter på onsdag. Jeg synes de 3 første år er fløjet afsted. Bonbon land lyder rigtig hyggeligt, jeg har desværre aldrig været der.

   Slet
 3. Vildt fede bukser, jeg skal såmendt også være kreativ med syning og lidt tegning, og lørdag aften skal jeg til koncert med Medina, så det skal nok blive en dejlig miniferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Det lyder som en alletiders forlænget weekend. Glæder mig til at se hvad du får produceret.

   Slet
 4. Jeg er bare så vild med dine klapbukser! Og de er bare endnu federe i mælkedrengestiber. Tvistet med knapperne er lige prikken over i'et :-) Uha det er en helt ny æra med børnehave. Jeg er også vildt spændt når vores skal starte efter sommerferien.
  God storebededag :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. i første omgang blev denne ikke udgivet - men nu har du dobbelkommentar ;-)

   Slet
 5. Jeg er vild med dine klapbukser! Og at de er i mælkedrengestrib gør det da endnu bedre. Tvistet med knapperne er lige prikken over i'et :-)
  Det er da bare spændende med børnehavestart - endnu en ny æra skal begynde. Jeg har også en meget blandet følelse i maven når jeg tænker på at vores skal starte i børnehave efter sommerferien for vi er også alle meget glade for dagplejemoren.
  God storebededag og fejring af Emilie :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line! :) Jeg er også vild med mælkedrengestriberne, de egner sig godt til bukserne. Måske du skulle sy et par til Mads? Ville elske at se en udgave lavet af en anden.

   Du har helt ret - det er en ny æra der begynder, men det er også meget mærkeligt og lidt utrygt at skulle forlade den sikre dagpleje og kaste sit lille barn ud i den store institutionsverden. Jeg ved dog at hun nok skal klare det og hun er mere end klar til større udfordringer, men har godt nok lidt spænding i maven over det hele. Efter sommerferien kan også hurtigt gå, så inden længe er dine også i børnehave.

   Slet
 6. Nej, hvor er de seje, dem bliver William glade for, hans mor gør i hvert fald :-)
  Håber at I får fejret Emilie rigtig godt og at hun får lige det hun nu ønsker sig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på han bliver så fin i dem, selvom han nok ser sød ud i nærmest hvad som helst. :) Jeg er i gang med de andre ting, skriver lige en mail i løbet af weekenden.

   Slet
 7. De er super fede. Er det et mønster du selv har lavet eller er det købt et sted?

  SvarSlet