05 april, 2013

Endnu en fødselsdagsfest i sigte


De sidste uger har vi været til 2 x 3 års fødselsdag. Dette minder mig om at min egen lille pige pludselig ikke er så lille mere.

Om godt 3 uger, nemlig d. 29. April, fylder Emilie også 3 år og pludselig har jeg fået lettere stress over at jeg endnu ikke har arrangeret noget til festen eller har fået købt gaver.

Lækre kager som jeg overvejer til festen.

Da vi begge to står overfor en lang række eksaminer i maj og juni, samt et lidt uventet skift til børnehave pr. 1. Maj synes jeg pludselig tiden er ved at løbe fra mig. Sidste år havde jeg købt fødselsdagsgaver måneder i forvejen og desuden arrangeret hvordan hendes fødselsdag skulle holdes.

I dag, da Emilie har været hjemme, små syg, surfede jeg lidt rundt på nettet for at finde inspiration til gaveideer til hende. (Det er jo ikke just fordi hun mangler voldsomt meget på hendes i forvejen godt fyldte værelse!)

Jeg har i tankerne at hun skal have lidt mere udstyr til sit legekøkken og i min søgen fandt jeg flere fine ting som straks kommer i overvejelse.


Billederne er lånt hos Lekmer.dkJeg er ret vild med træ legetøj og især legemad synes jeg er rigtig fint i træ. Derudover faldt jeg for de fine røde maskiner fra OBH Nordica. Alle tingene er fundet hos Lekmer.dk

På siden er der mange forskellige mærker og der i blandt flere som falder lige i Emilies smag.

Jeg er stadig i overvejelse om hvilke ting jeg skal bestille hjem til Emilie, men jeg er ret sikker på at jordbærkagen og kaffemaskinen vil hitte.Redaktionelt samarbejde med Lekmer.dk, men 
holdninger og ord som er tilkendegivet er kun udtryk for mine egne

1 kommentar:

  1. Alt det legetøj måtte gerne flytte hjem til mig! Hvor kan man bare få meget sjovt efterhånden - tak for tippet.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet