03 februar, 2013

En ny udfordring..

Jeg besluttede for nogle uger siden at jeg trængte til en ny udfordring. Jeg købte derfor en hæklenål, et par nøgler garn og Karen Klarbæks "Hæk'let" e-bog.

Ret hurtigt fangede jeg hvordan man laver luftmasker, men fastmasker synes jeg ikke lige ville som jeg ønskede. Det har derfor kostet et par forsøg - men nu tror jeg, jeg har fanget det! Mit første forsøg er godt nok lidt skævt. Forhåbentligt gør øvelse mester. :)
13 kommentarer:

 1. Det ser da rigtig fint ud det du har lavet indtil videre. Jeg er vild med at hækle for det er meget taknemmeligt og let at holde styr på med kun 1 maske. Pøj pøj med det :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line. :) Det virker overskueligt at lære, men jeg synes nu alligevel det virker lidt svært hvis jeg skal have styr på alle de måder (hedder det, det!?) man kan hækle på :) Ellers må jeg spørge jer skarpe kvinder her i blogland til råds.

   Slet
 2. Hallo Mette... Hvad sker der der? Sådan! Jeg har også i den grad købt ind til en projekt der er en stor udfordring for mig. Der kommer et indlæg om det STORE projekt én af dagene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg ved det ikke! :) Jeg fik et flip og tænkte jeg vil også. Man bliver jo inspireret af alle jer her i blogland. I er så dygtige allesammen. Jeg glæder mig så meget til at se dit store projekt snarest. :) Det kan kun blive godt.

   Slet
 3. Åh pas på. Lige pludselig er du så "hooked" at du har lapper og mini projekter OVER det hele :D. Det har jeg i hvertfald, faaaaarligt.
  Glæder mig til at se dine små projekter.
  Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Susanne. Jeg håber jeg bliver så skarp til det at jeg også kan have så projekter liggende alle vegne. :) Jeg er sp imponeret over alle de flotte ting som bliver vist frem.

   Slet
 4. Spændende at du kaster dig ud i det ;o) Et godt valg med Karens bog - jeg har også lært en masse fra hendes blog. Ja, du har helt ret - øvelse gør mester, det ser lovende ud - pøj pøj med "øvelser"! Det vil være spændende at høre mere om hvordan det går med det. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena. Jeg synes også Karens bog virker rigtig god. Især fordi der er videoer med til - det gør det mere overskueligt. :)
   Jeg vil straks tage et kig på hendes blog. Jeg tænker også jeg skal prøve nogle af alle dine flotte DIYs, men jeg har ret svært ved at overskue hvordan man tæller de masker man har lavet og yderligere hvordan jeg skal følge en opskrift.

   Slet
  2. Mht mine DIYs har du helt ret - og det har jeg nu også selv opdaget - de er måske ikke helt nemme at forstå for en nybegynder. Nogle gange behøver man ikke at skrive så detaljeret for at det er forståeligt... Jeg skal fremover gøre det anderledes.

   Slet
  3. Det var slet ikke ment som en kritik af dine DIYs. :) Jeg kan slet ikke lure nogen art af opskrifter, heller ikke i min begynder e-bog, så jeg tænker bestemt ikke der er noget galt med dine. Lige nu har jeg svært ved at gennemskue hvordan man hækler noget rundt - altså så man får en kugleform eller lignende.

   Slet
  4. Jeg har forstået det, så du skal ikke tænke på det :-) Jeg har bare opdaget at opskrifterne kan skrives mere enkelt og overskueligt og forståeligt, og vil prøve det til næste gang. :-)

   Slet
 5. Bare vent, du skal nok blive bidt af det :-) Og det er faktisk rigtig let, når først man får knækket maskekoden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg. :) Jeg tænker det er en hel ny verden som åbner sig, når man har knækket koden.

   Slet