08 januar, 2013

Fløjlsbukser

Emilie vokser helt vildt i højden for tiden. Det betyder hun pt. kun har 3 par bukser hun kan passe, hvilket ikke passer moderen så godt.

Jeg fik derfor endelig tid til at sy lidt - eller rettere, jeg tog mig tid, for jeg burde læse til eksamen - og det kom der disse fine fløjlsbukser ud af. Mønstret er et almindeligt buksemønster fra Onion, hvor jeg har brugt en mindre størrelse og blot forlænget i benene, så de er blevet smalle. Derudover har jeg tilføjet lommer.

Jeg er blevet ret godt tilfreds med modellen og den sidder rigtig fint på Emilie, så det bliver bestemt ikke sidste gang jeg laver dem. Som i kan se har forsøgt mig med en kant der titter frem i linningen. Jeg har set det flere steder her i blogland og synes det er sådan en fin detalje.

Desværre opdagede jeg, da jeg skulle sætte elastik i livet, at jeg ikke havde mere af den helt brede, så der er kun kommet en tynd elastik i midlertidigt, hvilket gør bukserne gaber lige rigeligt i toppen når de er på.

8 kommentarer:

 1. De er superfine. Også med linningen! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maria. Jeg er også blevet ganske godt tilfreds med resultatet :)

   Slet
 2. Wow, du er altså bare super god til det der med at sy!!! Jeg har laaaang vej igen, for hvor ville jeg gerne kunne det der!!!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. - og i lige måde. Jeg var lige forbi din blog, som jeg ikke har set før, og sikke en masse fine ting du også tryller frem. :) Jeg glæder mig til at følge din blog fremover.

   Slet
 3. Ej hvor er de bare fine. Fed detalje med kanten ved linningen.
  Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Susanne. :)

   Slet
 4. Hvor er det fedt at du tager dig lidt fritid i eksamenslæsningen. Det tror jeg på giver mere energi og koncentration til den videre læsning. Jeg er ret vild med linningen og det fine foer. Det er du bare god til.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line. Nogen gange er en 1/2 times undvigemanøvre godt givet ud for det videre arbejde. Man kan blive så frustreret over alt det læsning og opgaveløsning at man til sidst bare skal have klaret hjernen med noget andet. :)

   Slet