16 december, 2012

Endnu en uge er forsvundet!

Jeg begriber det altså ikke! Nu er det søndag aften igen og den sidste uge er gået inden den overhovedet begyndte. Jeg har igen ikke haft tid til krea, så heller ikke i dag får i ret meget nyt at se.

I går var vi på besøg hos mine forældre. Min mor havde fødselsdag sidste weekend, men grundet sneen kom vi ikke afsted og derfor blev det i går. I dag har vi lavet konfekt. Mm, det er lige til at blive i julehumør af. Min søde mormor har strikket endnu en vest til Emilie, som i selvfølgelig også skal se. :)Dagens konfekt. 1: klokker med chokolade, lakridssnørre og slik / 2: marcipan/nougat juletræer og fyldt chokolade med nougat/kaneltrøffel / 3: appelsinmarcipan overtrukket / 4: chokoladehjerter med frysetørrede hindbær / 5: juletræer med grønt slik.

Emilies nye fine vest

Risposer til en sød venindes datter

Et sleeve til min mor, så hendes telefon også kan blive godt beskyttet :)8 kommentarer:

 1. Jeg kender det alt for godt. Gælder mig meget til ferie. I dag fik jeg dog klippet lidt til klapbukser.... Meget spændende synes jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig sådan til at se dine fine klapbukser. :)

   Slet
 2. Åh ja det er som om tiden går meget hurtigere her i December måned... Men den kan heller ikke gå hurtigt nok indtil på fredag. Jeg har brug for ferie!
  Sikke en skøn vest. Jeg er vild med de runde bærerstykker med hjerter på.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret. Tiden er væk, hvor er det vildt det er juleaften om få dage. Jeg er også blevet rigtig glad for vesten, de er så lækre her i de kolde måneder :)

   Slet
 3. Det kan godt være at det var en uge uden kreaprojekter for dig, men sikke mange fine sager du viser her! Jeg er bare vild med vesten - det er lige sådan en jeg ville have til Julia, men har svært med at finde opskriften :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Elena. :) skriv en mail til mig hvis det er - så kan du få mønstret.

   Slet
 4. Ej hvor er jeg glad for, at jeg lige fandt din blog igennem Christina - Stjernefrø, du syr virkelig mange fine ting :)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for din søde kommentar og velkommen til bloggen :)

  SvarSlet