23 november, 2012

Byttehandel # 1

Jeg har som skrevet før, indgået en byttehandel med Christina, med bloggen Stjernefrø.
Jeg sendte min del af byttehandel afsted i forgårs og den er nu nået frem til Christina, så nu vil jeg lige vise frem hvad den indeholdte :)

En trøje med Rødhætte-motiv

Klapbukser i blåt babyfløjl med stjerner med en matchende trøje.

Jeg glæder mig sådan til at se hvad Christina har tryllet frem til Emilie, det kan kun være fint! :)

16 kommentarer:

 1. elsker byttehandler :) >Lækre sager du har sendt afsted

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er en skøn ide og den første af salgsene jeg har indgået. :)

   Slet
 2. Wow, trøjen med Rødhatte er så smart, og ærmerne med svampene passer så godt til! jeg er vild med den! :o) Sådan en ville jeg også have i bytte ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Elena. :) Du kan bare sige til, jeg vil hellere end gerne lave en byttehandel med dig. Ville elske at få nogle af dine fine cupcakes i byt.

   Slet
  2. Det lyder fint! Jeg skal nok have det i tankerne og sige til når "jeg er klar" ;o)

   Slet
  3. Gør endelig det. :) Men hvis du ved du gerne vil lave en byttehandel og det skal være en Rødhætte trøje må du gerne lige skrive. Jeg har nemlig ikke mere af stoffet, så jeg vil bestille et nyt stykke, så jeg er sikker på jeg kan få det så.

   Slet
  4. Kan du ikke bestille det stof, Mette? Jeg kunne godt tænke mig denne bluse, men jeg har ikke overskud til det nu, så hvis vi kan gøre byttehandel i de nye år, kunne de passe mig perfekt.

   Slet
  5. Det kan du tro. :) jeg bestiller det og gemmer det til det nye år. Jeg har også selv meget med eksamen her i december og januar, så det vil passe mig perfekt. Du skriver bare når tiden er til det for dig.

   Slet
 3. Hold da op Mette sikke nogen fine ting du har sendt afsted til Christina. Ahrmen er blogland ikke bare STEDET!!!
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie og ja, blogland er et virkelig dejligt sted. Jeg havde slet ikke forestillet mig det fællesskab som findes her, før jeg pludselig selv var en lille del af det, skønt med så mange venlige mennesker! :)

   God søndag.

   Slet
 4. Hvor er den bare fed, den Rødhættebluse.
  Altså de andre tine er også lækre men den blise der. Den over da bare fantastisk!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Blise = bluse :)

   Slet
  2. Tusind tak for de meget søde ord. :) De varmer så meget. Jeg er også selv blevet rigtig glad for trøjen, så må hellere få produceret flere af den slags.

   Slet
 5. Emilie er SÅ glad for den. Det første hun sagde (ret højt) i børnehaven, mens hun strakte begge arme ud, var: "Se jeg har fået ny bluse" :-) Den er godkendt. Jeg er SÅ glad for sagerne Mette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er simpelthen så sød. :) Jeg er så glad for hun kan lide trøjen, når den er godkendt af ejermanden må den være i orden.

   Slet