Sider

19 september, 2012

DIY - Sleeve med skjulte syninger

Jeg har forsøgt at lave en DIY på sleeves med skjulte syninger. Dette passer til en iPhone, men samme fremgangsmåde kan selvfølgelig bruges til iPad og lignende.


Klip 3 stykker ens stof. 1 til forstykket, 1 stykke pladevat (gerne den tykkeste) og 1 stykke til foer. For den passer til iPhone klipper jeg dem 10x29 cm.Quilt forstykket sammen med pladevat. Enten som jeg har gjort eller på skrå.


Sy et stykke elastik til lukning fast i den ene ende. Omkring 3 cm nede fra kanten. Sy en knap fast i den anden ende også omkring 3 cm nede fra kanten. Begge dele skal sidde lige i midten.


1: Sy foerstykket sammen. Lad et lille hul slå åben til at vende dit sleeve i senere.
2: Sæt foer og forstykke sammen, ret mod ret. Sæt nåle i kanten, så syningerne passer sammen når sleevet bliver vendt rundt.
3: Sy kanten rundet i toppen, så sleevet er helt lukket foroven.
4: Hiv foret ud af forstykket, så du kan komme til at vende det rundt gennem det lille hul i foret. Sy herefter hullet sammen, på enten maskine eller i hånden og put foret tilbage i forstykket.

Et styks færdigt sleeve. :)

6 kommentarer:

 1. Tak for fin diy. Det må jeg prøve at lave til min HTC telefon. Hvor meget sømrum skal man beregne? 1 cm?

  SvarSlet
 2. Det var så lidt. :) jeg synes 1 1/2 cm sømrum i hver side er passende. :) der går lidt ekstra når man laver skjulte syninger synes jeg. God fornøjelse, glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 3. Hej Mette
  Du har reddet mig ud af en iPad sleeve krise med denne fine DIY. Den er super godt beskrevet. Du har en skøn blog som jeg glæder mig til at følge fremover.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line.
   Tusind tak for din søde kommentar. Det varmer og gør det skønt at blogge. Jeg er rigtig glad for du kan bruge min DIY og velkommen til.

   Mvh. Mette

   Slet
 4. Hej Mette. Tusind tak for den DIY! Har siddet i flere timer og set google søgeresultater igennem netop for at finde en DIY til et sleeve med skjulte syninger. Tusind, Tusind, Tusind Tak! Du er min heltinde :-) Må straks igang. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære anonyme læser, tusind tak for dine søde ord. :) Jeg er rigtig glad for du kan bruge min DIY, jeg håber du får et fint resultat ud af det.

   Slet