20 september, 2012

2 par klapbukser

I weekenden begyndte jeg på disse fine klapbukser og i løbet af ugen er de så blevet gjort færdige. Jeg elsker den her model og de mange variationsmuligheder de har.

Disse par er begge syet i lækker babyfløjl og foret med liberty. Begge har fået stikninger i kontrastfarver og træknapper. Jeg kan se billederne er blevet ret dårlige og alt for overbelyste, så jeg håber det kan ses ordentligt alligevel. :)


Mørkebrun babyfløjl

Marineblå babyfløjl

5 kommentarer:

 1. Hey - de ser da totalt lækre ud og lidt frække. Hvilket mønster bruger - hvis jeg må spørge???

  Hilsner fra Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja.

   tak for roserne. Jeg bruger mit eget mønster, men der findes flere rundt omkring, dog ikke helt magen til. Hvis du klikker på "DIY" i toppen af min blog, har jeg lagt en grundig beskrivelse ind af hvordan man syer dem selv, prøv at tjekke den ud. :)

   Mvh. Mette

   Slet
 2. Når ja... Det kan jeg da godt se - tusind tak...

  SvarSlet
 3. De er virkelig flotte. Jeg er også ret vild med modellen og har syet en del efterhånden :-)
  Kh Vioa

  SvarSlet
 4. Jeg er den heldige ejer af bukserne, og jeg kan hilse og sige at de ER præcis så fede som de ser ud. Min søn kan bevæge sig helt frit i dem, de strammer ikke, men de passer perfekt, selvom han er ekstra smal om midjen - det sørger Mette altid for :) Jeg under mig altid lige et par Smallstar bukser eller to hver gang han går en størrelse op, for de er bare de fedeste bukser, synes jeg!

  SvarSlet