18 august, 2012

Prinsessetrøje

I fredags syede jeg endnu en trøje til Emilies garderobe. Jeg er så småt gået i gang med at fylde op til efteråret, da jeg i år har besluttet jeg vil sy det meste til hende selv. :) Trøjen er syet i lækker økologisk jersey og jeg synes motivet er så fint sammen med sky-ærmerne.

Da hun kun hjem fra dagpleje fredag blev trøjen heldigvis godkendt. ;) Hun tror efterhånden hun skal bestemme alt hvad der har med tøj at gøre selv. Hvordan skal det dog ikke gå, når man kun er lidt over 2 år nu.

7 kommentarer:

 1. hvor er den fin og prinsesse agtig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :) Den blev også straks godkendt af den unge dame i huset.

   Slet
 2. Nøj dener vildt vildt flot!!! Jeg glæder mig til at jeg skal på kursus i in overlocker, så jeg kan bruge den til flere ting. Jeg glæder mig til at opdage jersey universet.
  Gosændag aften til dig. PS dine bukser i det amdet indæg med DIY er også vildt fede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :)
   Det skal du også virkelig glæde dig til. Jeg er 100 % selvlært i den, så jeg kunne helt sikkert også godt bruge flere fif til hvordan man skal bruge en overlocker mere. MEn, jeg synes slet ikke det er så svært som jeg havde troet.
   God fornøjelse med kursus - jeg glæder mig til at se mere til jersey eksperimenter på din blog. :)

   Slet
 3. Eeeeeej hvor er den bar sød den trøje!! Og hvor for du bare lavet meget utrolig fint børnetøj! Jeg er selv først lige begyndt at lave børnetøj. Startede med at sy voksen tøj for et år siden med svingende succes :-) Men det er da meget sjovere at sy børnetøj, det er nemmere at håndtere og går det galt er der ikke kikset for så mange kroner stof :-)
  Indtil videre afprøver jeg dog kun mønstre og giver tøjet til venners børn, er gravid med den første, så det varer lidt inden jeg selv skal bruge det. Har du tænkt over hvor overraskende få mønstre der er i str.50, 62 og 68?!
  Må jeg spørge hvor du har købt det fine prinsesse stof?

  (Undskyld den lange smøre, blev bare helt begejstret over at se dine ting ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for roserne. :)
   Det er altid super dejligt med postive kommentarer og lige det der gør man fortsat elsker at opdatere bloggen. Jeg har egentligt ikke tænkt så meget over at der ikke er så mange mønster i de helt små størrelser. Jeg startede selv med at sy bukser til min datter da hun var helt lille, fordi hun altid har været så spinkel at hun ikke har kunne holde "købe bukser" oppe. Siden da er det dog blevet til meget andet, og efter hun er blevet større er der mange mønstre og som erfaringer bliver større udvikler jeg selv videre på mange, laver om og begynder helt fra bunden, på den måde er der utallige muligheder. :)
   Men du har helt ret, det er super sjovt at sy børnetøj og man kan bedre tillade sig at lave forsøg, for det er for det meste ikke så store stykker der går til spilde hvis det kikser.

   Har du en blog hvor jeg kan se dine fine ting?

   Prinsessestoffet er købt på en tysk side - lige her: http://de.dawanda.com/product/30182977-Jersey-Prinzessin - det ser desværre ikke ud til man kan købe det mere, men prøv at kigge rundt derinde, måske kan du finde det hos en anden sælger.

   Slet
 4. Den trøje er bare så skøn!
  Du er bare super til at sy dem :-)

  SvarSlet