22 august, 2012

Jumpsuit

Jeg har de sidste mange dage arbejdet på denne jumpsuit. :) Den har virkelig taget mig mange timers arbejde, men den er til gengæld også blevet lige som ønsket.

Det er første gang jeg har ladet lynlåsen gå hele vejen op gennem hatten, men det giver en rigtig rin effekt. Hætten er foret med lilla jersey og resten er dragten er syet i en lækker jersey fra Stof&Stil. Jeg er vild med printet. :)
10 kommentarer:

 1. hvor er den bare blevet god- jeg elsker også det print

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også skønt - jeg tror jeg må have fat i lidt mere inden det er for sent. :)

   Slet
 2. Hvor er den flot lavet Mette!
  Jeg er slet ikke til de der dragter, jo én søndag hjemme med video-film og popcorn :) Men synes børnene er for store til dem når de starter i skole :)
  Heldigvis er moden ikke kommet her til byen endnu!
  (Blot min mening)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :)
   Jeg synes også mest dragterne høre sig hjemme til rigtig weekend-hygge i sofaen også mest til de mindre børn - som Emilies alder omkring de 2-3 år. Jeg har faktisk lavet en dragt til Emilie, men hun har kun brugt den 1 gang og jeg er ikke sikker på hun får den brugt mere, dog mest fordi jeg har en meget stædig ung dame som selv mener hun skal bestemme hvilket tøj der er godkendt herhjemme.

   Og tak for din mening - det er skønt når man siger det ærligt.

   Slet
 3. Den er virkelig blevet fed :-) kh Zette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du kan lide den søde Zette! Nu håber jeg bare den passer hende perfekt - jeg vil gå ind og klippe til buksedragten i stjernerne. :)

   Slet
 4. Hvor er den bare FLOT! :)

  Kig forbi min giveaway http://brineh.blogspot.dk/2012/08/giveaway-tid.html

  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :) Jeg vil straks tage et smut forbi din blog + give away.

   Slet
 5. Den er rigtig sød - synes det er noget fantastisk stof. Her hos os kan vi godt lide onepieces; Emil er gymnastik-dreng og det er så dejligt praktisk at han bare kan have den udover gymnastiktøjet til og fra træning.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. JEg har godt set deres dragter - de ser rigtig fine og behagelige ud, også kan jeg godt se det praktiske i det over gymnastiktøjet. :)

   Slet