14 august, 2012

4 par drenge tullebukser

Disse 4 par er blevet færdige de sidste par dage. :) Det er skønt med mere tid foran maskinerne og der kommer helt sikkert til at blive syet endnu mere de næste dage - selvom det gode vejr nu også skal nydes lidt!


10 kommentarer:

 1. Rigtig fine - hvilken type stof er det med uglerne?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er almindelig fast bomuld. Jeg er vild med det print, men hvor ville det være skønt hvis man kunne få det i jersey. :)

   Slet
 2. Du har været produktiv :o) De er skønne alle sammen efter min mening! Hvor sælger du dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg elsker også alle de fine mønstre man kan få stof i. Jeg sælger ikke nogen steder andet hvis nogen henvender sig til mig pr. Mail. Det er kun når tiden er til det for studiet jeg syer lidt. Ellers er det udelukkende til ejet forbrug og til venner/familie og bekendte :)

   Slet
  2. Synes at der er mange anderledes og spændende modeller/ideer blandt dit tøj, så det fortjenes at blive produceret mere.

   Slet
  3. Tusind tak.:)
   Jeg har også overvejet det, men til tider er studiet så krævende jeg ikke har tid. Sælger du dine den ting nogen steder? Jeg kunne virkelig godt lænke mig nogle af dine fine cupcakes tIl min datter. :)

   Slet
 3. Eii hvor er de fine, har faktis det grønne stof med uglerne til at ligge i stofkassen, måske man skulle forvandle det til et par bukser, dine ser rigtig fine ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) ja, stoffet er virkelig skønt, så sådan et par bukser kan klart anbefales.

   Slet
 4. Hej Mette.
  Hvor er det nogle fine print du har fundet - hvor søger du henne for at finde dem. Jeg må absolut lige lave noget til min lille basse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :)
   Jeg har købt meget stof forskellige steder og ofte i USA, da jeg har haft familie der. Dog handler jeg også ofte hos:
   Www.malika-rosa.dk
   Www.stofogstuff.dk
   De har begge et stort udvalg af stoffer, men desværre er prisen også rimelig høj. God fornøjelse med projekterne :)

   Slet